American Tourister koffer Sale!

American Tourister koffer sale

American Tourister koffer Sale! En alweer een top merk, American Tourister het kleine broertje van Samsonite. Prima kwaliteit koffers met een nog betere prijs. Geregeld zijn deze koffers in de aanbieding. Op deze pagina de beste koffers en aanbiedingen van American Tourister.

American Tourister is al heel lang een hele groter speler op de koffer markt. Zo groot dat de eigenaar van Samsonite dacht, die moet ik hebben. Samsonite kocht American Tourister in 1993. De focus bij Ahet merk is voornamelijk families en jonge reizigers. De koffer is vaak ook goedkoper dan Samsonite maar maar van dezelfde kwaliteit. Het enige verschil is vaak dat de koffers van het merk wat eenvoudiger zijn.

Top 3 beste American Tourister koffers.

American Tourister Bon Air Spinner

American Tourister Lock’n’Roll Spinner

American Tourister Disney Legends Spinner

American tourister koffer sale American Tourister Lock'n'Roll American Tourister Disney Legends Spinner
> Bekijk deze koffer > Bekijk deze koffer  > Bekijk deze koffer

Als sinds 1999 zijn wij gespecialiseerd in koffers en verschillende andere reisartikelen. Wij zijn deze website gestart om de beste koffers en koffer merken aan je te laten zien, zodat je keuze koffer kopen een stuk makkelijker wordt. Wat ons betreft zijn er 5 merken die erg goed zijn, die garantie hebben en super stevig zijn. American Tourister is er daar één van. Er zijn natuurlijk nog meer merken die een stuk goedkoper zijn, maar het overtreft de kwaliteit van Samsonite en American niet en vaak hebben ze geen garantie. W

American Tourister koffer sale!!!

Dagelijks controleren wij verschillende webshop’s welke de beste tarieven hebben, of welke webshop er nu een mooie koffer sale heeft. Als je nu een American Toursiter koffer in de aanbieding wilt kopen raden we altijd Travelbags.nl aan. Travelbags.nl is de grootste in tassen en koffer. En American Tourister is daar altijd in de aanbieding.

Klik hier voor alle aanbiedingen American Tourister.

Collectie American Tourister

Om je een beetje een indruk te geven over de gehele collectie van American Tourister hebben we hier even een lijstje gemaakt van wat het merk allemaal aanbiedt.

American Tourister koffers
> Bekijk de gehele collectie
American Tourister trolleys
> Bekijk de gehele collectie
American Tourister reistassen
> Bekijk de gehele collectie
Lichtgewicht koffers
> Bekijk de gehele collectie
American Tourister laptoptassen
> Bekijk de gehele collectie
Handbagage koffers
> Bekijk de gehele collectie

Bekijk ook Samsonite koffer sale en Rimowa Koffer sale voor de beste koffers

Wil je graag reageren op dit artikel, dan kan dit helemaal onderaan deze pagina. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *