De beste handbagage koffer!

De beste handbagage koffer! Tegenwoordig gaan steeds meer mensen op vakantie met alleen een handbagage koffer. Dit komt omdat je je handbagage koffer gewoon gratis  kan meenemen aan boord van het vliegtuig. Hiervoor moet je handbagage koffer wel aan een aantal eisen voldoen. Zoals de handbagage afmetingen moeten de juiste maten zijn volgens het vliegtuigmaatschappij waar je mee vliegt. Daarnaast moet je handbagage koffer ook niet te zwaar zijn.

De beste handbagage koffer!

Op deze pagina alleen maar handbagage koffers die voldoen aan de IATA norm. IATA staat voor International Air Transport Association, de overkoepelende organisatie voor de luchtvaart. Zij bepalen ook de regels voor de handbagage. Deze regels gelden alleen voor 281 aangesloten luchtvaartmaatschappijen.

Dit zijn de meest populaire handbagage koffers, gebaseerd op reviews en prijzen:

American Tourister Bon Air Spinner S

Een van de meeste verkochte handbagage koffers is de American Tourister Bon Air Spinner S. De koffer heeft inmiddels 129 positieve recensies met 5 volle sterren. De koffer is betaalbaar en beschikbaar in 10 verschillende kleuren.

CarryOn Wave Koffer 55

Mede dankzij de prijs van deze koffer echt een topper. De prijs is zeer gunstig de koffer kost slechts € 39,95 De koffer is er slechts in 3 kleuren, kwaliteit is iets minder dan de bovenstaand American Tourister maar voor die prijs mag je zeker niet klagen. De recensies op de website zijn erg goed, 5 volle sterren met maar liefst 175 stemmen. Dit zegt toch wel wat over deze koffer.

Samsonite S’Cure Spinner 55

Een van de meest verkochte en de beste handbagage koffer van het grote merk Samsonite, je betaald hier wel voor maar dan heb je wel een top merk en een super sterke en gebruiksvriendelijke handbagage koffer. De koffer voldoet aan de IATA-norm. Het mooie aan deze koffer is dat de koffer is gemaakt van een nieuw en lichtgewicht polypropyleen.

Travelbags Premium 4 Wiel Trolley

Een super koffer van het eigen merk Travelbags, deze koffer is lichtgewicht en is van Samsonite kwaliteit. De koffer is gelukkig goedkoper dan Samsonite en is in 5 kleuren beschikbaar.

Samsonite Base Boost Upright 55

Weer een koffer van het merk Samsonite, maar nu een soft koffer. Dit is erg handig want je hebt meerdere vakken waardoor je meer kan sorteren en meer mee kan niet. Daarnaast heeft deze koffer nog een handig TSA slot. Deze twee wiel koffer is er in 4 kleuren.

CarryOn Porter 2.0 Koffer 55

En weer een koffer van het merk CarryOn. Dit merk is trouwens een Nederlands merk maar de koffers zijn allemaal gemaakt in het verre oosten. Waarom deze koffer in deze lijst. Puur om de prijs en de goede recensies. De koffer kost slechts € 59,90 en is beschikbaar in 3 mooie kleuren. Deze koffer voldoet ook aan de IATA norm. Daarnaast heeft deze koffer ook prima recensies.

Travelite Quick 4 Wiel Trolley 55

Op dit moment de meest verkochte handbagage koffer. Deze koffer is van het super merk Travelite en met een super sterke prijs. Deze koffer behoord zeker in de lijst van de beste handbagage koffer. Tot zover de beste handbagage koffers. We hebben naar de recensies gekeken van deze koffers en natuurlijk onze eigen ervaring. Inmiddels hebben we al 19 jaar ervaring met het inkopen van koffers en weten wat er speelt op de koffer markt. Natuurlijk hebben we ook gekeken naar de prijs. Een Rimowa koffer is natuurlijk één van betere merken maar hier betaal je al snel € 500,- voor een handbagage koffer. Bekijk ook onze top 10 beste koffers.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *