Handige inpaklijst handbagage

Handige inpaklijst handbagage

Handige inpaklijst handbagage: Wil je een weekend cultuur snuiven in een Europese stad, of wil je lekker de zon opzoeken. Het is altijd lekker en vast ook wel verdiend als je lekker een weekend wilt gaan. Voor korte reizen is het erg handig als je hiervoor kiest voor een handbagage koffer. Maar dit betekent ook dat je niet alles mee kan nemen in je koffer. Om je koffer ze slim mogelijk in te pakken heeft Travelbags een super handige inpaklijst handbagage gemaakt.

Handige inpaklijst handbagage

Het is een kunst op zich om je handbagage koffer goed in te pakken.  Met de onderstaande inpaklijst wordt dit een fluitje van een cent. Als je niks wilt vergeten wat belangrijk is kan je het beste de onderstaande lijst gebruiken om te helpen bij het inpakken.

Klik hier om de lijst te downloaden en uit te printen.

Belangrijke reisdocumenten
Paspoort of identiteitskaart
Rijbewijs
Bankpas
Creditcard
Contant geld
Reispapieren
Zorgpas
Vliegtickets
Reisverzekering
Medicijnen
Visum voor (buiten de EU)
Medisch paspoort (voor inentingen)

Handige-inpaklijst-handbagageRegels handbagage

Het is erg belangrijk dat je weet welke afmetingen handbagage gelden per vliegtuigmaatschappij. Ook is het belangrijk dat vloeistoffen ook zomaar niet mee kunnen, je mag namelijk maximaal 1 liter vloeistof meenemen in je handbagage in een doorzichtig ziplock zakje. Bijv shampoo, tandpasta, douchegel, bodylotion, zonnebrandcrème etc. Dit kan je onderverdelen in kleine tubes. Zie hier.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *