Koffer code vergeten?

koffer code vergeten
Koffer code vergeten? Dit kan natuurlijk iedereen gebeuren, maar wat kan je nu doen om je koffer open te maken. Je hebt verschillende sloten op koffers, je hebt de cijferslot waar je de rits loper in moet klikken maar ook cijfersloten die je aan de koffer moet klikken. Daarnaast heb je nog het cijferslot met TSA. Een cijferslot met TSA betekent dat er een extra sleutel gat zit naast het cijferslot. Hier krijg je geen sleutel van, dit sleutelgat is speciaal gemaakt voor als je naar America gaat. TSA staat voor Transport Security Administration en is speciaal en alleen voor een medewerker van TSA, deze kan je koffer openen zonder je koffer te beschadigen.

Koffer code vergeten?

Je hebt natuurlijk geen TSA sleutel en je weet ook de code van je cijferslot niet. Dan heb je een probleem.
Gelukkig is bijna elk probleem op te lossen.
  • Probeer allereerst even te kijken of het een code is die je vaker gebruikt of wat te maken heeft met een geboorte datum.
  • Zit je al op de plaats van bestemming dan kan je niet even terug naar de winkel, je kan zelf dan het slot forceren en eventueel een kofferriem met cijferslot kopen om de koffer toch nog op slot te zetten. Neem altijd voor de zekerheid een kofferriem met cijferslot mee in je koffer mocht dit je overkomen.
  • Ik heb ook ergens gelezen dat als je goed luistert je een klik hoort. Als je een klik hoort moet je dit bij elk wieltje even doen.
  • Als je nog in Nederland bent ga terug naar de winkel waar je koffer gekocht hebt. Hun hebben de koffer zo open. Heb je de koffer online gekocht dan kunnen ze het ook voor je maken of zelfs een nieuw slot opsturen die je simpel zelf erop kan zetten.

Nieuwe reiskoffer kopen?

Als je de koffer echt niet meer open krijgt is het misschien verstandig om een nieuwe koffer te kopen. Meestal maken mensen alleen gebruik van een (cijfer)slot op een reiskoffer omdat handbagage koffers doorgaans niet als ruimbagage mee gaan in het vliegtuig. Onderstaand een aantal populaire reiskoffers welke in de aanbieding zijn:

Kofferslot instellen

Soms kan het moeilijk zijn een cijferslot in te stellen, meestal zit er een pinnetje aan de achterkant je naar links of rechts moet schuiven. Schuif deze op stel een code in en schuif deze terug. Je code is ingesteld. Maar er zijn ook koffer waar dat wat moeilijker is. Bekijk de video’s hieronder. Wil je reageren op dit artikel dan kan dat hieronder.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *