Koffer kapot maar je vertrekt morgen!! Wat kan je doen?

Koffer kapot maar je vertrekt morgen

Koffer kapot maar je vertrekt morgen!! Op reis gaan is hartstikke leuk, maar het kan natuurlijk ook even tegen zitten. Tijdens het inpakken van je koffer merk je dat je koffer kapot is, een krasje maakt niet zoveel uit maar als je wielen niet meer werken of je rits gaat niet meer dicht dan heb je een probleem. Zeker als je morgen al vertrekt.

Koffer kapot maar je vertrekt morgen!! Wat kan je doen?

voor elke probleem is er altijd wel een oplossing. Hieronder een aantal oplossingen.

Garantie koffer!

Het kan nog zijn dat je koffer nog onder de garantie valt. Als je je bon of factuur altijd bewaart kan je even checken of je nog garantie hebt. Merken zoals Samsonite, Delsey, Carlton en Rimowa hebben standaard een garantie van 5 jaar, soms meer. Als je nog garantie hebt op de koffer ga dan terug naar de winkel waar je de koffer hebt gekocht. Mocht dit een webwinkel zijn neem dan contact op en vraag voor een oplossing aangezien je morgen vertrekt.

De winkel of webshop bekijkt de koffer om te kijken of het nog in de garantie valt. Ze kunnen de koffer vaak voor je repareren, en als je nog garantie hebt kost dit je niks. Als ze dit niet binnen de tijd kunnen repareren vraag dan voor een andere oplossing.

Reparatie koffer.

Ben je erg gehecht aan je koffer en is je garantie verlopen, of heb je geen geld voor een nieuwe koffer dan kan je altijd je koffer laten repareren. Bekijk hiervoor de website van de merk koffer en zoek naar de optie voor het repareren van je koffer. Je kan natuurlijk ook proberen bij je lokale lederwaren zaak langs te gaan om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Is alleen de rits kapot of het stof gescheurd dan kan je natuurlijk ook lokaal zoeken naar een reparatie winkel voor kleding. Deze kunnen goedkoop een nieuwe rits plaatsen.

Koffer lenen.

Iedereen heeft vrienden en familie, en elk huishouden heeft wel één koffer in huis. Vraag het dus aan je vrienden of familie of je voor je vakantie een koffer mag lenen. Het is niet de ideale oplossing maar je kan vertrouwd op reis.

Ook zijn er bedrijven waar je een koffer kan huren.

Je bagage opsturen.

Het kost wel wat maar het is wel makkelijk. Je bagage opsturen naar de plaats van bestemming en aan het eind van je vakantie de bagage weer terug sturen naar huis. Vaak kost dit tussen de € 25,- en € 200,- het is duur maar het is wel makkelijk. Je hoeft dan natuurlijk ook niet bij de bagage band te wachten op je koffer. Je loopt wel een risico als je bagage nog niet is aangekomen op de plaats van bestemming.

Snel nog even de stad in.

Onze beste aanbieder van koffers bevindt zich online, hier kan je een koffer bestellen voor 23:59 en dan is de koffer morgen al bezorgd. De vraag is of dit op tijd is.

Je vertrekt morgen al, dus als je koffer kapot is heb je een probleem. Als je een nieuwe koffer kan betalen en deze ook direct nodig hebt kan je natuurlijk de stad in om een nieuwe te kopen. Dit kan bij de lokale lederwaren zaak, de Bijenkorf, de Action of zelfs de Hema. Je kan kiezen voor even een goedkope koffer of gelijk voor kwaliteit gaan.

Om het nog goedkoper te maken kan je natuurlijk ook even op Marktplaats.nl kijken voor een tweedehandskoffer bij je in de buurt. Vaak heb je al een koffer vanaf een tientje.

Koffer vandaag besteld morgen in huis.

Onze voorkeur gaat altijd naar de beste aanbieder, in onze ogen is dat Travelbags.nl. TravelBags is de grootste webwinkel in Nederland met daarbij nog 4 fysieke winkels. Je kan kijken of één van die winkels bij je in de buurt zit. Als je een koffer wilt bestellen bij Travelbags doe dit dan voor 23:59 dan is de koffer morgen in huis.

Je kan de koffer makkelijk volgen met track en trace. Heb je bijvoorbeeld de koffer nodig voor 13:00 dan kan je dit natuurlijk aangeven. Je kan natuurlijk ook de volgende dag even met de live chat vragen hoe het ervoor staat.

Bekijk hier alle beste koffers die op dit moment in de aanbieding zijn!!

Wil je graag reageren op dit artikel? Dan kan je hieronder reageren. Zou erg leuk zijn!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *