Koffer met foto?

koffer met foto

Koffer met foto? Hoe gaaf zou het zijn als je straks op het vliegveld loopt met een eigen bedrukte koffer. Maak de mooiste koffer met een foto van je vrienden of van je familie. Daarnaast zijn de onderstaande koffers ook nog van een top merk namelijk Princess. Bekijk hieronder deze Princess koffers.

Koffer met foto bedrukken

Er zijn natuurlijk honderden verschillende top merken koffers en duizenden verschillende soorten koffers. Je hebt koffers met frisse kleuren maar ook koffers met een leuke print. Maar nog leuker is een koffer met een eigen foto van bijvoorbeeld je kinderen, of je hond.

Het maakt niet uit je kan helemaal zelf deze koffers samenstellen. De prijzen van deze koffers vallen ook wel mee en je hebt dan ook nog een topmerk ook.

koffer met foto

Kofferset met bedrukking

Je kan een hele kofferset maken met 3 verschillende maten of alleen een handbagage koffers. De levertijd is gemiddeld 2 tot 3 werkdagen. Het is natuurlijk niet zo dat ze al een koffer met je foto op voorraad hebben staan en moeten natuurlijk de koffer nog vers laten bedrukken. Ook leuk een koffer met foto cadeau doen aan je beste vriend of vriendin.  Bekijk hier alle soorten en maten koffers met foto. 

koffer met foto

Je kan natuurlijk voor een mooie print koffer kiezen, die misschien iets goedkoper is, maar één van je eigen kind is helemaal uniek. Je koffer is gelijk herkenbaar op de lopende band. En ook om deze koffer cadeau te geven ben je ook uniek.

Bestellen is simpel, doorzoek de gehele collectie fotokoffers, kies een leuke koffer uit en klik op start hier met personaliseren. Na 2 a 3 dagen zal de gepersonaliseerde koffer dan gratis worden thuisbezorgd. Daarna kun je beginnen met inpakken! 

1 Comment for this article

  1. […] kan natuurlijk de altijd populaire zwarte koffer zijn maar ook hippe frisse kleuren zoals pink. Ook foto koffers zijn steeds meer in […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *