Koffertrends 2018

Koffertrends 2018

Koffertrends 2018? We hebben het eerste kwartaal van dit jaar al bijna weer gehad, en elke dag zijn in Nederland honderden misschien wel duizenden mensen opzoek naar de juiste koffer. Op onze website is een ruime keuze met de beste koffers, je kan ook onze blog berichte bekijken voor tips en advies voor het kopen van de juiste koffer.

Wat zijn de koffertrends 2018?

Er is ontzettend veel keuze betreft koffer soorten en merken, wij willen voor al onze bezoekers een mooi lijstje van beste koffertrends plaatsen zodat jouw keuze een stuk makkelijker wordt.

Koffer kwaliteit.

Dit jaar hebben we al gezien dat kwaliteit steeds belangrijker wordt maar er ook steeds meer is. De goedkope merken hebben tegenwoordig allemaal een prima kwaliteit. Als je kiest voor een koffer van Samsonite kies je voor kwaliteit maar vooral voor het merk omdat de kwaliteit van elk merk steeds beter wordt.

Maar toch staat Samsonite tot nu toe nog op één met de best verkochte koffer. Vorig jaar was dat de Samsonite Aeris maar dit jaar staat de Samsonite S’cure op één.

De kleur.

Ook steeds belangrijker is de kleur van de koffer, niet alleen maar Zwart, Blauw en rood, maar nu ook hippe frisse kleuren net als de koffers van SuitSuit. Mensen kijken steeds meer welke koffer bij ze passen en welke kleur de leukste kleur is.

Kwaliteit is dus nog steeds het belangrijkste, maar tegenwoordig heeft elke koffer wel een goede kwaliteit. Mensen blijven ook nog steeds gaan voor het merk, merk is vertrouwd en natuurlijk de kwaliteit is van de hoogste kwaliteit.

Daarnaast kiezen de meeste mensen voor een koffer wat bij hun past, dit kan natuurlijk de altijd populaire zwarte koffer zijn maar ook hippe frisse kleuren zoals pink. Ook foto koffers zijn steeds meer in trek.

Koffertrends 2018.

Hieronder een klein lijstje met de best verkochte koffers 2018.

Nummer 1 best verkochte koffer 2018

Vorig jaar was dit de Samsonite Aeris, maar op dit moment staat de Samsonite s’cure op nummer 1.

Koffertrends 2018

Bekijk deze koffer.

American Tourister Pasadena

American Tourister Pasadena: Een redelijk goedkope koffer van een top Merk. (Made by Samsonite) Hier hebben de mensen gekozen voor prijs en kwaliteit.

koffertrends 2018

Bekijk deze koffer.

CarryOn Wave Koffer

Een goedkope handbagage koffer met een hippe kleur en een straks design, hier hebben de mensen gekozen voor een hippe kleur maar ook gekeken naar de prijs van de koffer.

Carryon Wave handbagage koffer

Bekijk deze koffer

Samsonite Aeris Spinner

Vorig jaar op 1 als meest verkochte koffer van 2017, deze nummer 1 is vervangen voor de Samsonite S’cure. Hier wordt gekeken naar Merk, Kwaliteit en prijs. De Samsonite Aeris is relatief goedkoop als je het het vergelijkt met andere koffers van Samsonite.

 Samsonite Aeris kopen?

Bekijk deze koffer. 

Bekijk hier de volledige lijst van beste verkochte koffers 2018

Ook zien we steeds meer het merk Travelite voorbij komen, niet als vervanger van de beste verkochte Samsonite koffers, maar heel hard onderweg om een goed bekent merk te worden. Bekijk hier de koffers van Travelite. 

Bekijk ook onze top 10 beste koffers.

Wil je reageren op dit artikel dan kan dat hieronder. Bedankt voor het lezen!!

2 Comments for this article

  1. […] Lees ook de koffertrends 2018 en bekijk de tot nu toe best verkochte koffer in 2018.  […]

  2. […] Tot zover onze top 10 beste koffers, er zijn natuurlijk nog veel meer koffer merken en kleuren, wij hebben puur gekeken naar de beste prijs kwaliteit verhouding en we hebben natuurlijk ook gekeken wat gebruiker van deze koffer vinden. Bekijk ook onze koffertrends 2018 […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *