Carlton koffer sale

Carlton koffers logoCarlton koffer sale om voor de voordeligste prijs een reiskoffer te kopen. Carlton bestaat als merk al sinds 1976 is een Brits bedrijf. Het is een bagagemerk dat wereldwijd bekend is op het gebied van de verkoop van reisbagage.

De koffers zijn dan ook in meer dan vijftig landen verkrijgbaar. Het assortiment is veelzijdig met trolleys in allerlei uitvoeringen. Deze zijn ideaal om mee te nemen in het vliegtuig voor een korte vakantie. Bijvoorbeeld voor een stedentrip of op zakenreis. Of indien je voor een grote uitvoering kiest, is de koffer voor een langere vakantie ideaal om te gebruiken.

Carlton: kwaliteit voor een betaalbare prijs

Carlton staat als bagagemerk voor kwaliteit en hanteert voordelige prijzen. De Carlton koffer sale maakt het nog voordeliger om bijvoorbeeld een trolley aan te schaffen. De koffercollectie van dit merk is gevarieerd als het gaat om materiaal, stijl en design. Qua materiaal is er bijvoorbeeld een onderscheid tussen polypropyleen en polycarbonaat. Bovendien is er ook nog een onderscheid als het gaat om de afmetingen. Zo is er voor elke soort reiziger een geschikte formaat trolley of koffer beschikbaar. Kleine uitvoeringen zijn ideaal om als handbagage mee het vliegtuig in te nemen. Reis je naar de Verenigde Staten? Dan is het een goede keuze om een koffer te kopen met TSA slot.

Carlton koffer aanbiedingen

De Carlton koffer aanbiedingen stellen iedereen in staat om voor een lagere prijs een hoge kwaliteit reiskoffer te kopen. Er zijn standaard een aantal eigenschappen van toepassing. Bijvoorbeeld de trekstang van de trolleys die verstelbaar is, of de praktische ruimte in de koffer die voorzien is van een inpakriem. De wieltjes zijn zo ontworpen dat deze praktisch gemak en comfort bieden. Het design is altijd stijlvol en er is variatie in kleuren zodat je met je eigen voorkeur rekening houdt. Bekijk en vergelijk de aanbiedingen van de Carlton koffer sale.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.