Horizn Studios

Horizn koffer sale

Profiteer nu van onze Horizn koffer sale. Hier vind je Horizn Studios aanbiedingen voor lage prijzen. De koffers van dit merk zijn te herkennen aan het minimalistische design en de geïntegreerde, verwijderbare oplader. Het maakt niet uit waar je heen gaat, met een koffer van Horizn Studios kun jij altijd je smartphone opladen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je met een lege telefoon reist.

Horizn Studios saleDe bagagelijn van Horizn kenmerkt zich door stijlvolle smartkoffers die ontworpen zijn voor de frequente reizigers. De uitgebreide collectie bestaat uit koffers, handbagage koffers, rugzakken en accessoires, zoals toilettassen. Met deze gave items speelt het merk helemaal in op de trends van nu.

Geschiedenis Horizn Studios

Het Duitse merk Horizn werd in 2015 opgericht in Berlijn. Het label is hard aan het groeien en is een grote speler op de markt. De bagageproducten zijn volledig ontworpen voor de moderne reizigers. Mensen zijn steeds vaker gaan reizen en hebben meer behoefte aan reiscomfort. Het merk speelt hier volledig op in door koffers aan te bieden met een batterij. Hiermee kun je bijna elke smartphone tot zes keer opladen. De batterij heeft twee USB-ingangen waar je jouw Apple of Android device aan kunt koppelen. Benieuwd naar de producten van dit merk? Bekijk dan nu onze Horizn koffer sale.

Fijne Horizn koffer aanbieding

Op zoek naar een voordelige Horizn koffer aanbieding? Check dan nu onze Horizn aanbiedingen. Met een Horizn Studios koffer ga jij comfortabel op reis. Het is jouw ideale metgezel. De reisproducten van dit merk zijn licht in gewicht en hebben wielen die 360 graden kunnen draaien. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een kleine reiskoffer of een groter model; bij Koffersale vind je altijd wel een fijne Horizn koffer aanbieding online.

Het unieke aan de Horizn koffers is dat ze zijn gemaakt van de allerbeste materialen, zoals sterk polycabonaat en Italiaans leer. Met een Horizn koffer uit de sale haal jij dus kwaliteit in huis voor een lage prijs.

Show Filters

Toont alle 7 resultaten