Samsonite sale

Een Samsonite koffer sale waar iedereen van extra korting profiteert. Dat is een unieke kans om goedkoop een Samsonite trolley te kopen. Vrijwel iedereen is bekend met het merk Samsonite dat wereldwijd een uitstekende reputatie heeft op het gebied van reisbagage. Het is dan ook de nummer 1 van de wereld in reiskoffers die voorzien in praktisch gemak en optimaal comfort. De kwaliteit combineert met een exclusieve uitstraling en onderscheidende designs.

Samsonite koffers logoVan alle koffermerken is Samsonite het merk waarvan de meeste koffers verkocht zijn. De handbagage en koffers zijn in meer dan honderd landen verkrijgbaar. Kies je ook voor topkwaliteit? Profiteer dan van de Samsonite koffer sale.

Geschiedenis van Samsonite

Samsonite bestaat sinds 1910 en opgericht in Denver in de staat Colorado in de Verenigde Staten. Destijds heette het bedrijf nog Shwayder Trunk Manufacturing Company. De kofferlijn van die tijd droeg de naam Samsonite, waar het bedrijf later in 1941 naar is vernoemd. In 1965 is Samsonite voet aan de grond gaan zetten in Europa en opende een opslag in Tilburg. Al snel daarna zijn er fabrieken opgericht in Europa om de productie en verkoop van Samsonite koffers beter te stroomlijnen. De hardschalen reisbagage werd meteen al een groot succes in Europa. De eerste hardschalen koffer is overigens al in 1956 geproduceerd. In 1966 is de eerste propyleenkoffer op de markt gebracht en in 1974 is de eerste koffer met wieltjes geïntroduceerd.

In 1986 is de eerste reisbagage met driepuntsluiting ontwikkeld. Daarna kwam in 1987 de eerste koffer op de markt die vier wieltjes had en in 1991 kreeg de koffer met wieltjes een rem. Tegenwoordig bestaat het complete assortiment van Samsonite uit vijfhonderd uiteenlopende producten.

Naast reisbagage ontwikkelt het bedrijf bijvoorbeeld ook attachekoffertjes, laptoptassen en rugzakken. Voor wat betreft de koffers en trolleys geldt dat er verschillende materialen zijn gebruikt. Er zijn hardschalen koffers die gemaakt zijn van een combinatie van een aluminium frame en polypropyleen. De koffers in de high-end klasse bestaan uit een combinatie van een magnesium frame en ABS-schaal. Overigens voert Samsonite International meerdere merken reisbagage. Zo is in 1993 American Tourister ingelijfd en is er een aanbod van reisbagage onder deze naam beschikbaar.

Groot assortiment met Samsonite koffers

Het voordeel van een wereldmerk als Samsonite is dat het aanbod zeer groot en bovendien gevarieerd is. Dat betekent dat er met vele voorkeuren rekening te houden valt. Er zijn kleine Samsonite trolleys die perfect zijn om als handbagage te dienen. Er zijn ook grote Samsonite koffers op wielen die voor extra gemak zorgen tijdens het lopen met de bagage. Dit is alleen nog maar een onderscheid qua grootte, maar er zijn veel meer onderscheidende aspecten.

De uitvoerig qua design varieert bijvoorbeeld ook net als de trekstang. Hierin varieert de uitvoering met een enkele stang in T-vorm en dubbele stang in omgekeerde U-vorm. Daarnaast zijn er Samsonite koffers in een effen kleur en met print. De harde handbagagekoffers zijn net als de zachte handbagagekoffers in allerlei ontwerpen verkrijgbaar. Het is mogelijk om te kiezen voor stijlvol zwart of voor een Samsonite koffer in een vrolijke en aansprekende kleur. Zo kiest iedereen de Samsonite koffer die bij hem of haar past.

Samsonite koffer aanbiedingen

De Samsonite koffer aanbiedingen maken het mogelijk om handbagage of een reiskoffer van een exclusief merk aan te schaffen. Er is sprake van uiteenlopende kortingen en de Samsonite koffers zijn in verschillende prijsklassen verkrijgbaar. Met het budget is dan ook zeker rekening te houden en vooral omdat het aanbod zo enorm groot is.

De korting varieert per type koffer, maar vormt de basis om goedkoop een Samsonite koffer in de aanbieding te kopen. Gelet op het grote assortiment is het wel aan te raden om even de tijd te nemen om alle Samsonite koffers te bekijken. Dan weet je zeker dat je straks de ideale aankoop doet en voortaan met een Samsonite koffer op reis gaat.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.