Rimowa Koffer Sale!!

Rimowa koffer sale

Rimowa Koffer Sale! Iedereen kent de aluminium koffers van Rimowa wel en iedereen weet dat deze koffer best duur kunnen zijn. Vandaar dat we deze pagina hebben gemaakt met de beste Rimowa koffer sales!

Rimowa

Sinds 1898 maakt het Duitse bedrijf Rimowa koffer. De koffers staan bekend om haar kwaliteiten en dat uit zich bijna in onbreekbare koffers. Dat is natuurlijk niet het enige, het design en het gewicht van de koffers speelt natuurlijk ook een rol. Rimowa speelt hier natuurlijk goed op in. Het design is super stoer, de koffers zijn licht en de koffers zijn bijna onbreekbaar. Wat wil je nog meer.

Rimowa koffer Sale.

Hieronder een overzicht van de 3 best verkochte Rimowa koffers.

Rimowa Salsa Air

Rimowa Topas

Rimowa Limbo

Rimowa Salsa Air Rimowa Topas rimowa koffer sale

> Bekijk deze koffer

> Bekijk deze koffer

> Bekijk deze koffer

Bekijk hier alle koffers van Rimowa.

Rimowa koffer saleDe koffers zijn gemaakt van aluminium of van polycarbonaat en hebben allemaal een stevig slot in gebouwd. (Zie foto) De sloten zijn verzonken in het frame van de koffers, hierdoor kan het slot ook niet beschadigen.

Het materiaal van de koffer is zo gemaakt dat als een koffer een deukje krijgt het automatisch weer terug veert. Ook aan de wielen is extra aandacht besteed, de wielen zijn extra groot en het onderstel is zo ontworpen dat de koffer op 2 wielen of op 4 wielen makkelijk vervoert kan worden.

Rimowa koffer sale? Bekijk hier alle aanbiedingen. 

Collectie Rimowa.

Rimowa is alleen maar gespecialiseerd in koffers en niet in reistassen, dames of heren tassen. We zijn er veel verschillende soorten en maten koffers van Rimowa. De meeste verkochte maat is de handbagage koffer. De koffers zijn best prijzig en wordt vaak gebruikt door mensen die veel reizen. Bijv. voor het werk. Om een goed beeld te krijgen wat voor koffers Rimowa allemaal heeft heb ik hier onder een overzicht gemaakt met de best verkochte Rimowa koffers.

Rimowa Classic Flight Cabin Multiwheel IATA 55/20 silver

> Bekijk de gehele collectie

Rimowa Salsa Air Cabin Multiwheel 55 IATA Ultralight

> Bekijk de gehele collectie

Rimowa Topas Multiwheel 68 aluminium

> Bekijk de gehele collectie

Rimowa Bolero Cabin Multiwheel 56 matte black

> Bekijk de gehele collectie

Rimowa Limbo Cabin Multiwheel IATA black

> Bekijk de gehele collectie

Rimowa Bossa Nova Multiwheel Trolley 78

> Bekijk de gehele collectie

geschiedenis Rimowa koffersGeschiedenis van Rimowa

Paul Morszeck begon in 1898 de eerste Rimowa koffer fabriek! In die tijd werd de collectie of serie van Rimowa nog gemaakt van hout. Paul Morszeck had al snel door dat de kwaliteit en een lichtgewicht koffer kon leiden naar succes. Met de opkomst van de luchtvaart werd Rimowa pas echt succesvol en maakte in 1937 de eerste aluminium koffer. Dankzij het aluminium was deze koffer super licht en super sterk.

De koffer werd vooral populair onder de mensen die veel reisden zoals het vliegtuig personeel. Vandaag de dag heeft de koffer wereld wijd nog steeds de beste kwaliteit en wordt overal verkocht voor hoge prijzen.

 

Bekijk ook alle aanbiedingen van Samsonite of het kleine broertje American Tourister.

Wil je graag reageren op dit artikel? Dan kan dat helemaal onderaan deze pagina. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *