Samsonite Koffer Sale!!

Samsonite koffer sale

Samsonite Koffer Sale!! Samsonite, wie kent het merk niet. Het merk is veruit de grootste koffer leveranciers over de hele wereld. Het merk staat bekent om de hoge kwaliteit en de ruime keuzes. Dit maakt het ook juist moeilijk om de juiste keuze te maken als je een Samsonite koffer wilt gaan kopen. Op deze pagina lees je alles over het merk.

Welke koffers worden het meest gekocht en welke koffers zijn nu in de aanbieding?

De 3 beste koffers van Samsonite.

Hieronder een mooi overzichtje van de top 3 meest gekochte Samsonite koffers.

Samsonite Aeris Spinner

Samsonite S’Cure Spinner

Samsonite Flux Spinner

Samsonite koffer sale samsonite aanbieding

> Bekijk deze koffer

> Bekijk deze koffer

> Bekijk deze koffer

Samsonite koffer sale!!!

Dagelijks controleren wij webshop’s welke de beste tarieven hebben, of welke nu een mooie aanbieding heeft. Als je nu een Samsonite koffer in de aanbieding wilt kopen raden we altijd Travelbags.nl aan. Travelbags.nl is de grootste in tassen en koffer. En Samsonite is daar altijd in de aanbieding.

Klik hier voor alle aanbiedingen Samsonite. 

Collectie Samsonite

Samsonite heeft een enorm grote collectie, niet alleen koffers maar ook tassen en reisaccessoires. Het is voor de consument best moeilijk om de juiste koffer te kopen. Daarom hebben wij deze pagina gemaakt. Hieronder en kleine indruk wat Samsonite allemaal in hun collectie heeft.

Koffers Samsonite
> Bekijk de gehele collectie
Reistassen Samsonite
> Bekijk de gehele collectie
Kinder­koffers
> Bekijk de gehele collectie
Laptoptassen Samsonite
> Bekijk de gehele collectie
Rugzakken Samsonite
 > Bekijk de gehele collectie
Portemonnees Samsonite
> Bekijk de gehele collectie
Samsonite beautycases
> Bekijk de gehele collectie
Kledinghoezen Samsonite
> Bekijk de gehele collectie
Samsonite koffersloten
> Bekijk de gehele collectie
Koffer­weegschalen Samsonite
> Bekijk de gehele collectie

Over Samsonite

Waarom een Samsonite kopen? Samsonite is niet alleen maar een merk maar is ook nog eens een goed merk! De koffers zijn stuk voor stuk super stevig en voordat ze te koop worden gezet wordt elke productie uitgebreid getest. ( Zie video hieronder)

Daarnaast heeft Samsonite ook nog eens een mooie middel prijs. Natuurlijk zijn er koffers van Samsonite die meer dan 300 euro kosten, maar je hebt ook koffers van onder de honderd euro. Dan nog een plus punt wat sommige koffer merken niet allemaal hebben is Garantie, vaak 5 jaar!!

Geschiedenis Samsonite

Samsonite is in 1910 opgericht door de gebroeders Shwayder in Denver (VS) alleen toen onder de naam Samson. De eerste koffers die Samsonite maakte waren net als bij Rimowa stevige houten koffers. In 1941 maakte ze een nieuwe streamlite bagage collectie op de markt. Dit waren koffers met een houten frame bekleed met gevulkaniseerde vezels. In 1974 was er de eerste Samsonite koffer op wielen. en vanaf 2000 begon Samsonite met het maken van lichtgewicht koffers gemaakt van aluminium.

Het bedrijf Samsonite is inmiddels wereldwijd marktleider betreft koffers. Daarnaast is Samsonite ook nog eigenaar van American Tourister.

 

Bekijk ook Rimowa koffer Sale of lees ook het verhaal van het kleine broertje van Samsonite “American Tourister“.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *