Start

Koffer Sale? Koffer Sale.nl is dé webshop met de beste koffers aanbiedingen, welke koffers zijn het beste en het goedkoopste, welke koffer merken zijn er en wat zijn de maten per luchtvaartmaatschappij. Je leest het allemaal op onze website.

Bekijk ook onze top 10 beste koffers 2018

De beste koffers.

Er zijn een hoop koffer merken en soorten, welke koffers zijn het beste, het goedkoopste of het meest gekocht. Een koffer uitzoeken kan nog best een moeilijke klus zijn, er zijn er zo ontzettend veel.  Dat niet alleen er zijn ook ontzettend veel aanbieders en de prijzen van dezelfde koffers kunnen verschillen. Wij zoeken dit uit en laten alleen de beste koffers en aanbieders zien. Bekijk alle koffers in onze winkel.

handbagage kofferHandbagage koffer sale?

Een handbagage koffer is een handige koffer die je dus mag meenemen als handbagage in het vliegtuig. De koffer zijn meestal rond de 55 x 40 x 20 centimeter en mogen dan ook niet groter zijn. Is de koffer te groot volgens het vliegtuigmaatschappij dan kan de koffer nog mee in het ruim van het vliegtuig. Hier betaal je wel een bedrag van gemiddeld € 70,-

Het is dus belangrijk dat je koffer voldoet aan de juiste richtlijnen en dit kan verschillen per luchtvaart maatschappij. bekijk hier een lijst met alle maten per luchtvaartmaatschappij, check dit ook de website van de luchtmaatschappij want het kan nog weleens veranderen.

Waar moet je op letten als je een koffer gaat kopen.

Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten als je een koffer gaat kopen. Allereerst is kwaliteit heel belangrijk, je hebt harde en zachte nylon koffer maar wat is nu eigenlijk het beste?  Koffers met 2 wielen zijn die beter dan koffers met 4 wielen? Of welk slot vindt je zelf fijn een koffer met ritssluiting of een koffer met een vast slot. Wij hebben een top 5 gemaakt van dingen waar je op moet letten als je een koffer gaat kopen. Nieuw koffer kopen? Lees hier waar je op moet letten.

Koffer merken. 

Er zijn ontzettend veel koffer merken, de bekendste zijn voor u waarschijnlijk Samsonite, Carlton en Delsey maar er zijn natuurlijk veel meer koffer merken die je zeker moet zien voordat je een koffer aanschaft. De keuze is enorm en wij snappen dat dit moeilijk is om de juiste koffer te kiezen, zeker als je helemaal onbekend bent betreft koffers. We hebben hieronder een aantal koffer merken op een rijtje gezet. Deze koffer merken zijn allemaal prima koffer merken. Bekijk hier de koffertrends 2018.

 • Samsonite.
  Ik denk dat merk wel bekend bij je is, Samsonite is de grootste en beste leverancier van koffers en reisartikelen. Niet alleen in Nederland maar ook in heel de wereld de meest verkochte koffer. Je hebt ontzettend dure koffers van Samsonite maar ook koffers met een lagere prijs maar toch de hoge kwaliteit die bekent is bij het merk. Bekijk de koffers van Samsonite
 • American Tourister.
  Dit merk is niet zomaar een merk maar is het kleine broertje van Samsonite met een iets lager prijs. De kwaliteit van deze koffers zijn prima. Bekijk de koffersale van American Tourister
 • SuitSuit.
  Een leuk fris en hip merk SuitSuit, als je wilt opvallen met je koffer maar ook een prima kwaliteit koffer wilt hebben moet je echt bij dit leuke merk zijn.  (zie afbeelding hierboven. ) Bekijk hier de koffersale van SuitSuit.
 • Rimowa.
  De Bentley van de koffers. Rimowa staat bekend als dé aluminium koffer van ultra sterke kwaliteit. Het merk komt uit Duitsland en worden met de hand gemaakt. Als je veel reist is dit een ware investering. De prijs is erg hoog maar dit haal je er ook uit, zeker als je veel reist kan deze koffer misschien wel de rest van je leven mee. Bekijk hier alle Rimowa koffer sale.
 • Travelite.
  Een iets goedkoper merk maar ook een prima kwaliteit. Zeker de moeite waard om even te kijken. Deze koffer valt in het midden segment. Bekijk hier de koffers van Travelite
 • Travelbags
  Eigen merk van de website Travelbags.nl. De koffer is er in soft maar ook in hard polypropyleen. Prima kwaliteit en een goedkope prijs.Bekijk hier de koffers van Travelbags
 • Line.
  Een Nederlands goedkoper merk de prijs/kwaliteit klopt bij deze koffer. Als je een goedkope koffer wilt voor een klein reisje dan is dit merk goed genoeg. Ga je vaker op reis dan zou ik toch kiezen voor Samsonite koffer. Bekijk hier de koffers van Line.
 • Delsey
  Ook een bekent merk met ongeveer dezelfde prijs en kwaliteit als Samsonite. Bekijk hier de Delsey koffers
 • CarryOn.
  Ook een erg leuk en wat goedkoper merk. Het merk komt uit Nederland en de koffers worden in China gemaakt. Bekijk hier CarryOn koffers.

Bekijk ook onze top 10 beste koffers 2018

koffersaleKinderkoffers.

Als je een leuke koffer wilt kopen voor je kinderen zou ik er voor kiezen om een leuke koffer van Skoot of van trunki te kopen.

Een stoere leuke koffer waar de kids op kunnen zitten en kunnen rijden. De koffers zijn niet erg duur en jij hebt ook meer rust op je reis naar je wel verdiende vakantie. Bekijk hier de kinderkoffers.

Walter Phone Wallet.

Tegenwoordig heeft bijna niemand meer een portemonnee, maar een pasjes houder. Een pasjes houder is erg handig want tegenwoordig betaal je niet altijd meer met cash geld. Walter wallet is hier is goed op ingesprongen en heeft de Walter Wallet ontwikkeld. Bekijk hier de pasjes houders van Walter wallet.  Sinds kort heeft Walter wallet ook een Walter phone wallet. Deze phone wallet is vooralsnog alleen maar beschikbaar voor de iphone. Check hier de Walter Phone Wallet. 

De beste Koffer Sale aanbieders online.

Eigenlijk een makkelijk onderwerp, er zijn online maar twee website’s die absoluut de grootse zijn van Nederland, dat wil dus niet zeggen dat ze de beste zijn.

Een koffer kopen in een echte lederzaak is natuurlijk iets makkelijker omdat je koffer direct goed kan zien, alleen online kan weer vergelijken. De grootste webshop in Nederland is Travelbags, deze ken je misschien van de reclame, het voordeel van Travelbags.nl is dat ze ook echt een lederwaren winkel hebben in Harderberg, Zwolle en Groningen.

Dit betekent dat het ware specialisten zijn in koffers en andere reisartikelen. Ditzelfde geldt voor een andere grote webshop namelijk bagageonline.nl, ook een echte specialist met drie echte lederwaren winkels.

Natuurlijk kan je je koffer gewoon bij bol.com bestellen, maar de lederwaren zaken die moeten leveren via bol.com moeten ook een hoop betalen aan bol.com dus niet alle prijzen zijn gelijk aan de prijzen van Travelbags of bagageonline.

Het beste natuurlijk bij ons! Bekijk onze koffers.

Koffer SaleOver Koffer Sale

Met Koffersale.nl zijn we druk bezig met onze bezoekers te informeren over alle soorten handbagagekoffers. Inmiddels hebben wij al ruim 19 jaar ervaring met alle soorten koffers en andere reisartikelen. Het leek ons leuk om met onze ervaring een website te maken zodat we hiermee de bezoekers zo goed mogelijk kunnen informeren. Wat zijn de beste koffers of welke maten koffers moet je hebben om de koffer als handbagage mee te nemen. Door al die jaren weten wij dat het moeilijk kan zijn om de juiste koffer te kopen omdat er zoveel keuze is. Bekijk onze koffers en de beste koffer sale. Ook leuk zijn onze blog berichten waarin we alles uitleggen betreft koffers.

Bekijk ook onze top 10 beste koffers 2018

Free Worldwide shipping

On all orders above $50

Easy 30 days returns

30 days money back guarantee

International Warranty

Offered in the country of usage

100% Secure Checkout

PayPal / MasterCard / Visa