top 10 beste koffers

Top 10 beste koffers!

Top 10 beste koffers? Je hebt zojuist een vakantie geboekt, of je gaat binnenkort op vakantie. Dan is het nu tijd om een goede koffer te scoren. Op deze pagina de top 10 beste koffers. Wij hebben gekeken naar welke koffer het meest is verkocht en die de beste recensies heeft. Ook hebben we natuurlijk naar de prijs van de koffer gekeken. Op deze pagina dus geen koffers van honderden euro’s

Bekijk hier onder de lijst top 10 beste koffers.

Top 10 beste koffers.

top 10 beste koffers

Nummer 1. American Tourister Bon Air Spinner

Laten we beginnen met de nummer 1 van deze lijst. Vorig jaar was de Samsonite Aeris de meest verkochte koffer maar dit jaar is het het kleine broertje van Samsonite. American Tourister is een merk van Samsonite dus met grote zorg gemaakt. Deze koffer wordt zo veel gekocht omdat het gewoon een mooie stevige koffers is. Daarnaast heeft de koffer ook een prima prijs.

> Bekijk alle maten en kleuren.

samsonite aeris top 10 beste koffers

Nummer 2. Samsonite Aeris Spinner

De meest verkochte koffer van 2017 is nog steeds razend populaire en het is natuurlijk van het top merk Samsonite. Ook deze koffer is er in verschillende maten en kleuren. De prijs is ook erg gunstig. Een top kwaliteit koffer voor een lage prijs.

> Bekijk alle maten en kleuren.

American Tourister Lock'n'Roll Spinner

Nummer 3. American Tourister Lock’n’Roll Spinner.

En weer één van het top merk American Tourister. Deze stoere vierkante koffer heeft extra stevige 3 punts sloten die het bijna onmogelijk maakt om je koffer te open. Natuurlijk zit er wel TSA in het slot verwerkt voor de douane. Ook deze stoere koffer is er in verschillende kleuren.

> Bekijk alle maten en kleuren.

CarryOn Skyhopper 4 Wiel Trolley

Nummer 4. CarryOn Skyhopper 4 Wiel Trolley

Een stuk goedkoper is de Nederlandse CarryOn Skyhopper. Deze koffer is van prima kwaliteit en al zeker als je naar de prijs kijkt. CarryOn is een Nederlands merk de koffers komen uit het verre oosten. Deze koffer heeft op dit moment 81 recensies op Travelbags en allemaal positief. Daarom staat deze koffer ook op nummer 4.

> Bekijk alle maten en kleuren.

Samsonite Base Boost Spinner

Nummer 5.  Samsonite Base Boost Spinner 78

een softcover weer van het merk Samsonite. Deze koffer wordt al jaren goed gekocht, je kan in ons lijstje goed zien dat soft koffers iets minder populaire zijn maar deze koffer hoort zeker op nummer 5. Ook deze koffer heeft een hoop positieve recensies.

> Bekijk alle maten en kleuren.

SuitSuit Caretta

Nummer 6. SuitSuit Caretta Handbagage Spinner

Een handbagage koffer van het merk SuitSuit. Een leuk hip en meestal best duur merk. Deze handbagage koffer staat in de lijst meest verkochte koffer online en kost slechts € 59,95. Ook deze koffer is er in verschillende maten en kleuren.

> Bekijk alle maten en kleuren.

top 10 beste koffers

Nummer 7. CarryOn Transfer 4 Wiel Trolley

Eén van de goedkoopste harde ABS koffer met een prima kwaliteit. Deze koffer is met een inhoud van 92 liter geschikt voor twintig kilo bagage, erg ruim dus. Daarnaast is de koffer erg stevig en goedkoop.

> Bekijk alle maten en kleuren.

American Tourister Airbeat Spinner 80 Expandable universe

Nummer 8. American Tourister Airbeat Spinner 80 Expandable universe

Ook weer een soft koffer, dit keer van het merk American Tourister. Een prima koffer met een prima kwaliteit. De koffer is expandable, dit betekent dat je de koffer kan uitbreiden tot een groter formaat. Dit is natuurlijk weer erg handig.

> Bekijk alle maten en kleuren.

Roncato Light 4 Wiel Trolley

Nummer 9. Roncato Light 4 Wiel Trolley

Even een ander merk, Roncato. Ook een prima merk uit italie. Op dit moment van schrijven is dit één van de populairste koffers. Niet te vergelijken met de Samsonite Aeris of de Bon Air van American tourister. Maar een prima stevige koffer met een redelijk mooie prijs.

> Bekijk alle maten en kleuren.

Samsonite S'Cure Spinner

Nummer 10. Samsonite S’Cure Spinner

Als laatste pakken wij er toch weer één van het merk Samsonite. Samsonite vindt je overal we kunnen er moeilijk omheen. De S”cure koffer is een prima koffer met de beste kwaliteit. Ook deze koffer heeft een hoop positieve recensies. De koffer is beschikbaar in een hoop kleuren en maten.

> Bekijk alle maten en kleuren.

Slot.

Tot zover onze top 10 beste koffers, er zijn natuurlijk nog veel meer koffer merken en kleuren, wij hebben puur gekeken naar de beste prijs kwaliteit verhouding en we hebben natuurlijk ook gekeken wat gebruiker van deze koffer vinden. Bekijk ook onze koffertrends 2018

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Free Worldwide shipping

On all orders above $50

Easy 30 days returns

30 days money back guarantee

International Warranty

Offered in the country of usage

100% Secure Checkout

PayPal / MasterCard / Visa