Vlucht volgen radar

Vlucht volgen radar

Vlucht volgen radar? Eventjes geen koffers maar een super leuke vlucht volgen radar. Met deze radar kan je live elke vlucht volgen van vertrek tot plaats van bestemming. Dit kan erg handig zijn als je iemand gaat ophalen op Bijv. Schiphol. Maar het is ook gewoon leuk om eens te kijken hoeveel vluchten er wel niet boven je vliegen.

Liever toch even kijken voor een goede koffer, bekijk dan onze top 10 beste koffers van 2018.

Vlucht volgen radar

Erg leuk om te zien hoeveel vliegtuigen er eigenlijk boven je vliegen. Maar ook erg handig als je iemand moet ophalen of als je wilt weten of iemand al is aangekomen op de plaats van bestemming. Als je een vlucht nummer weet kan je ook gewoon zoeken op vlucht nummer. Alle vluchten zijn te zien, vrachtvliegtuigen, privé vliegtuigen, en persoonsvervoer vliegtuigen, soms zelfs militaire vliegtuigen of helikopters.  Hieronder de radar.

Deze radar wordt mede mogelijk gemaakt door Flightradar24. Wil je op vlucht nummer zoeken klik dan op de radar op het logo van Flightradar24. Als je naar Schiphol gaat op de kaart zie je zelfs Airport Ground Vehicle’s, deze voertuigen zijn voor de koffer vervoer of om het vliegtuig op de juiste plaats te zetten.

Als je nu de vlucht volgen radar bekijkt lijkt het heel erg druk. Als je goed inzoomt met het plusje zie je al wat minder vliegtuigen bij elkaar.

Gratis vlucht volgen APP

Je kan deze vlucht radar gewoon gratis op onze website bekijken maar er zijn ook verschillende apps die je kan gebruiken. Je kan dan overal waar je bent en met internet alle vluchten bekijken. Nogmaals dit kan ook gewoon middels onze website.

Klik hier voor de Flightradar24 app voor android. 
Klik hier voor de Flightradar24 app voor IOS. 

De reden dat ik dit bericht heb geplaatst is omdat het tocht iets te maken heeft met koffer en reizen. En omdat ik het zelf wel leuk vind en makkelijk vindt.

Toch liever op zoeken naar een goede koffer, bekijk dan onze top 10 beste koffers of onze andere blog berichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *